Mjölk, kavring & kaviar

Nu tänker ni, va fan är kavring? har hon stavat fel på kaviar?
Men nehe då, kavring, det är mörkt bröd. Äts ofta på jul. Men finns att köpa året runt. Väldigt gott faktiskt.
Nu blåser det ute. På tal om annat. Läskigt.

Åter till kavringen.
Tänk dig en brödskiva. Brunt sådant. Färdig skuren, ligger på skärbrädan, väntandes på att ätas upp.
En liten kaviarsträng ligger slingrandes på brödet, glänsande och fin.
Ett glas mjölk står bredvid, just upphällt från 1.5 liters grönt mjölkpaket, såkallat mellanmjölk.
Det bara väntas på att någon ska ta tag i glaset, med högra handen, mackan i den vänstra.
Och vips, där tog du första tuggan, sväljandes ner med lite mjölk.
Mmmmm, visst låter det gott?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0